BubbleBees Duikvereniging 
 

Opleidingen

Bij Duikvereniging BubbleBees kun je leren duiken vanaf 10 jaar. Je begint bij de ScubaDoe groep. Hier maak je spelenderwijs kennis met de beginselen van duiken in het zwembad. Vanaf 12 jaar kun je verder met je 1* Open Water brevet. Deze opleiding heeft theorie, zwembad- en buitenwaterlessen. We nemen alle tijd om je goed te leren duiken: bij ons staan plezier en veiligheid voorop. 

Na 1* kun je verder voor het 2* en later 3* brevet. Voor junioren, die nog niet oud genoeg zijn om voor hun volgend brevet verder te gaan, bedenken we allerlei leuke en nuttige programma’s in de vorm van workshops. Denk hierbij aan bootduiken en navigatie: allemaal gericht om jou een nóg betere duiker te maken. Ook besteden we aandacht aan specialisaties als Onderwaterfotografie, Droogpakduiken en Zoeken & Bergen. Jongeren kunnen meeduiken bij clubactiviteiten als ze de juiste brevetten hebben.

Wij zijn er trots op dat ook ons volwassenprogramma van de grond komt. Je kunt je 1*, 2* en 3* duikbrevet halen, verschillende specialisaties zoals driftduiken doen en workshops als vintechnieken volgen. Daarnaast kunt je als (gebrevetteerd) lid meeduiken bij clubactiviteiten.

Wij staan vooraan bij het geven van de nieuwste NOB opleidingen. Momenteel doen we mee aan de pilot voor Duikbegeleider en in de toekomst kun je bij ons opgeleid worden tot Instructeur.

Wil je het eens proberen hoe het is om te duiken, stuur dan een mail naar info@bubblebees.nl. Wij nemen dan contact met je op.

Zwembad

Zwembad Sportplaza de Estafette in Nieuw-Vennep is ons zwembad. Op zaterdag zijn we daar van 17:00 tot 20:00 uur te vinden, tenzij er opleidingsduiken buiten op de agenda staan of als het vakantie is.

Buitenduiken

De meeste buitenduiken maken we in de Toolenburgerplas. Ook gaan we naar het Haarlemmermeerse bos, de Ouderkerkerplas of Zandeiland 4 in Vinkeveen. Voor de getijdenduiken gaan we naar Zeeland.