BubbleBees Duikvereniging 
 

Duiken is een sport voor iedereen!

Bij Duikvereniging BubbleBees geven wij les aan jongeren vanaf 10 jaar en volwassenen. We bieden de mogelijkheid om het hele jaar door bezig te zijn met duiken: in het buitenwater en in het zwembad, de Estafette in Nieuw Vennep. Daarnaast organiseren we activiteiten voor jong en oud. Onze fotopagina geeft een indruk wat je kunt verwachten.

Waar en wanneer

Wij geven onze opleidingen op zaterdagen in zwembad de Estafette in Nieuw Vennep.  De buitenduiken, op zondagen, doen we meestal in de Toolenburger Plas in Hoofddorp. Tijdens de schoolvakanties zijn er geen lessen.

Medische zelftest

Wanneer je gaat duiken, ook bij een intro of een partijtje, ga je onderwater perslucht gebruiken. Doe daarom altijd eerst deze medische zelftest of je daarvoor advies van een duikarts nodig hebt. Meer uitleg over deze test vind je hier.

NOB

Duikvereniging BubbleBees is aangesloten bij de NOB. Ben je bij ons lid, dan ben je ook lid van de NOB en via de NOB verzekerd. En je kunt gebruik maken van hetgeen de NOB nog meer te bieden heeft.

Daarom de NOB
NOB_Waarom-duikers-lid-zijn.pdf (249.01KB)
Daarom de NOB
NOB_Waarom-duikers-lid-zijn.pdf (249.01KB)

 Veilig sportklimaat

We willen dat duiken bij de BubbleBees voor iedereen leuk en prettig is. Niemand hoort daarbij het slachtoffer te zijn van grensoverschrijdend gedrag zoals discriminatie, intimidatie, machtsmisbruik, pesten & seksuele intimidatie/misbruik. Mocht je desondanks toch last hebben van grensoverschrijdend gedrag binnen onze vereniging of ken jij iemand die daar last van heeft of heb je zo iets waargenomen? Praat er altijd over met iemand. Dat kan uiteraard met je ouders of een ander familielid maar je kunt ook terecht binnen onze vereniging. We hebben twee vertrouwenscontactpersonen en zij zijn te bereiken via mail. Dit mailadres vind je op het incidentformulier. Zij nemen contact met je op en kunnen je melding aannemen en behandelen. Je melding mag ook anoniem. Voor een melding kun je het formulier gebruiken maar mondeling kan ook.  Je kunt ook bij het Centrum Veilige Sport Nederland terecht met je klacht:  https://centrumveiligesport.nl/contact

Incident- & klachtenformulier
Incidentmeldingsformulier v20230119.pdf (174.89KB)
Incident- & klachtenformulier
Incidentmeldingsformulier v20230119.pdf (174.89KB)

 Belangrijke documenten binnen onze duikvereniging

Privacybeleid
PrivPolBubbleBees.pdf (443.67KB)
Privacybeleid
PrivPolBubbleBees.pdf (443.67KB)


Preventie- en Integriteitsbeleid
Prev&IntBeleid 2023.pdf (667.27KB)
Preventie- en Integriteitsbeleid
Prev&IntBeleid 2023.pdf (667.27KB)