Contact

Voor vragen of als je je wilt opgeven voor onze wekelijkse clubmail neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op.

Duikvereniging BubbleBees
Manenburgdreef 37
2135 GV Hoofddorp
Telefoon +31232052161

 

Dagelijks bestuur:

Voorzitter Ruben van der Zwet email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Jeroen Dechering email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Nelson Bruno Beco email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lid Erik Mooij
Lid Karin Harms
Lid Arie Wies
Lid Kees Renfrew

 

Overige taken en commissies:

Leden administratie Arie Wies email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
PR marketing Piet Wojtczak email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hoofd opleidingen Caroline Sprengers email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Onderhouds commissie André Alberda email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.